Polinèsia


EXPERIMENTACIÓ 

POLINÈSIA

Si hem de fer cas a la wikipèdia, la polinèsia no és més que un mot derivat del grec polí = molts, i nesi = illa. Una gran agrupació de més de 1.000 illes al pacífic central i meridional. Geogràficament, la olinèsia conforma un triangle amb els angles situats a les illes hawaii, a nova zelanda i a l'illa de pasqua.  samoa, tonga, les marqueses i la polinèsia francesa són els altres arxipèlags principals que es localitzen dins el triangle polinèsic. 

Vaja, que és un regal d’algun déu, un destí on la majoria d'habitants mundials volen arribar, un lloc on perdre el coneixement  durant tres anys ininterrompudament.

Però des de fa poc, polinèsia, reté un altre significat, un altre destí. Es tracta de la proposta provinent  de gerard vilardaga i antonio clavijo més conegut com el primo gabbiano. Un xoc entre l’experimentació, electrònica, improvisació, rock, pop, sorolls i poesia.  Un projecte de directe però tambégravat a un vell ambulatori de la perifèria de barcelona. Música des de sota les palmeres.  

Us el podeu descarregar o escoltar des d'aquí.