SCRAPBOOKING CA LA IAIA


FRANKFURT BERGA
Passeig de la indústria, 18
Berga

Fins 15 de maig 2013

konvent.0 presenta exposició d’scrapbooking d’esther barniol dels tallers de ca la iaia.

 Aquesta vegada us presentem una exposició peculiar i que més que artística ens defineix tot un projecte i una bona manera de tirar endavant idees en temps de tempestes. Esther barniol, l’encarregada de donar forma i engegar casa la iaia. Una ment amb força i talent, a la que hem volgut fer-hi un petit homenatge, ja que ens ho posa molt fàcil. No ha trobat cap fórmula màgica, senzillament agrupa i fa brillar tot el seu entorn més immediat i ho anomena com a tallers per ser feliç. A partir d’aquí, et pots negar ¿¿ 

    Esther barniol defineix l’scrapbooking com un "corta, pega, colorea" de fet la definició literal és àlbum de retalls". És una afició molt estesa als estats units i europa que de mica en mica ha anat arribant a casa nostra. És una manera bonica, entretinguda i relaxant d'ordenar els nostres records, fotografies i emocions. Pots convertir les fotos de l'estiu, les de l'excursió del teu fill, les d'un dia especial, ... en un àlbum o pàgina únic i ple de detalls .
      Fent scrap es treballa amb molts materials, cartolines, abecedaris, botons, cintes, segells, feltre, brads, adhesius, papers estampats, etc. que fan que et puguis expressar en cada treball de la manera més adequada. L'scrap és una afició que connecta directament amb la creativitat, i que ajuda a desconnectar de la rutina.

     Esther Barniol, dissenyadora gràfica i emprenedora., crea casa de la iaia amb el gust de crear amb les mans i una realitat: El món del “handmade”, recuperat i actualitzat, amb una vessant estretament vinculada al món del disseny. La combinació perfecta i una bona manera d’harmonitzar la seva vida professional i personal. Recuperar casa la Iaia l’ha fet tornar a gaudir d’un altre ritme i recuperar i degustar dels petits plaers familiars, absorbint la vida de poble.

+ info aquí.