viure a lilliput

barcelona

fins el 13 de novembre 2010

Projecte que vol dinamitzar i revitalitzar a través dels artistes els quioscos de barcelona que van tancant.
Per la seva segona edició, el festival lilliput continua el seu repte de revitalitzar el patrimoni històric i cultural dels quioscs d’escala de barcelona amb una programació artística exigent i multidisciplinària.
El festival lilliput vol apropar aquests espais del ciutadà, redescobrint les seves múltiples facetes i capacitats de transformació mitjançant les expressions més variades de l’art: el cinema, l’arquitectura, la poesia, el videoart, la dansa i la música.
L’espai de les porteries es converteix així, durant el mes del festival lilliput, en una micro-galeria o càpsula de temps que exposa el treball dels artistes al carrer a través de la seva vitrina.
I per a donar millora idea del rol de catalitzador social que jugen els quioscs d'escala, a mig cami entre habitants i vida del carrer, el festival lilliput va produir dos curtmetratges: ESPIONAJE (dir. Lluís Hereu, 3') i TURRONES(dir. David Casademunt, 12'),
Alguns dels artistes que hi participaran són: caetano dias, arno fabre, jean-charles fitoussi, andreas kaufmann, dj kls beats/abagol party, annette merrild i jean-philippe peynot.

més info aquí: