universitat-natura i art

berga

del 5 al 14 de juliol 2011


extret de http://www.dbergueda.cat/noticies/noticia.xsp?id=9844

La universitat catalana d’estiu de la natura centrarà enguany la seva mirada en la relació entre l’art i la natura. Alguns dels cursos que es faran en la propera edició (la divuitena), que es farà entre el 5 i el 14 de juliol, explicaran per exemple quina influència té la natura en el patrimoni cultural i quins recursos naturals s’han fet servir per crear obres d’art. És la primera vegada que aquesta oferta formativa que organitza l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM) se centra en aquesta temàtica.

Enguany s’ofereixen sis cursos diferents, que són: “la força i la bellesa de l’aigua”, “els bioindicadors de la natura”, “l’aroma de la natura”, “el romànic: art i arquitectura”, “bellesa interior i exterior de les rodalies de Queralt” i “aprofitament dels recursos naturals”. Els cinc primers són cursos semipresencials en què una part dels continguts es treballen a distància a través del campus virtual de la UPC, mentre que l’últim és del tot presencial. Amb aquest programa, els organitzadors esperen atreure estudiants de diferents disciplines.

Com en edicions anteriors, es manté la fórmula de cursos que es fan en un sol dia, durant deu hores, el matí es dedica a les classes teòriques per preparar les visites a diferents punts de la comarca que es fan a la tarda.

Inscripcions fins al 30 de juny, però les matriculacions que es facin abans del 21 de juny tindran una bonificació en el preu.

www.epsem.upc.edu/ucen o trucar al 93.877.72.28.