TRIBUT PINK FLOYD


MENORCA

10 d'agost 2012 - 21:30 h

son martorellet - cala galdana


Sense precedents, menorca es rendirà altra vegada als peus de PINK FLOID tribute.

Una proposta personal de la mà de l’admirat músic ciutadellenc shanti gordi, qui amb la seva il·lusió, professionalitat i alegria, va creure amb el projecte i va ser capaç de captivar i convidar a músics com simó bosch, lluís geberm, toni genestar, david marquès, entre altres, per tal d’arribar a retre un molt bon homenatge a la banda britànica pink floyd.

En total, una quinzena de músics, tots menorquins i amb una llarga trajectòria musical, que interpretaran durant la primera part del concert, tot el disc de dark side of the moon i la segona part, repassaran tots els grans temes clàssics de la banda.

Un concert espectacular, amb una acurada posada en escena, on no hi falten efectes de llum, projeccions, bona qualitat de so i feina molt ben feta. Un treball que sorprèn i que esperem puguin moure aviat per la península, ja que són d’aquells projectes que no poden aturar-se. Tenen massa bon gust i s'ho val !!!

El primer concert es va realitzar el 29 de juny a ciutadella, esgotant totes les entrades, fet que va provocar que es programés una segona data, que serà el 10 d’agost a un espai de luxe de ferreries (menorca).

+ info aquí.

premsa1 premsa2 premsa3