DIA VERSUS CICLOTÍMIA

BERGA

frankfurt berga

passeig de la indústria, 14


fins finals d'agost 2012


El pintor terrassenc Rock (novembre 1977) presenta l’exposició ciclotímia.

Una proposta amb una visió desordenada a l’entorn de la ciclotímia, un trastorn classificat dins dels trastorna bipolars, però amb uns canvis més accelerats, una constant confrontació d’emocions i que el mateix pintor vol expressar amb primera persona.

Es presenten un total de deu pintures d’aquest jove pintor l ha recorregut un llarg camí buscant noves formes per expressar-se. Sempre ha sentit la necessitat de crear i d'explorar el seu món interior i exposar-lo per compartir-lo: El teatre, la joieria i la pintura han sigut espais en els quals s'ha mogut de manera pràcticament autodidacta.

En aquesta ocasió rock ha escollit la pintura per enfocar les experiències viscudes els últims mesos, mostrant les facetes més ocultes de la seva ment: el trastorn, la soledat i el vast món de les emocions. Frustracions, contradiccions, ansietats i molts moments fugaços són portats a la tela i al color. Tot conduït a la creació més pura, per a ser transformat pel propi autor més endavant en cendres o bocins.

Tots els processos els converteix en colors i formes. El protagonista és el jo, aquell jo que es retorça a sí mateix per salvar-se. La majoria de quadres són autoretrats llunyans i pròxims a ell al mateix temps.