DOMA LABORATORI DE CRISI

DOMA

És un grup d'artistes argentins que mostren el seu art peculiar, divertit i reivindicatiu, mitjançant personatges dispars, instal·lacions i accions de carrer. Durant els últims anys han produït importants peces d’art i se’ls ha convidat a festivals i diverses mostres internacionals

Doma vol entendre a la societat com un gran laboratori que permet detectar la reacció davant diferents estímuls. Expliquen que s’està vivint un moment històric particular. Un cicle de canvi. Un clima que crida a l’acció i que doma intenta intervenir diversos canals d’informació utilitzant irònicament els mateixos codis que el sistema ofereix, cercant un canvi dins del procés perceptiu i oferint nous punts de vista.

+ info aquí.


DOMA es un grupo de artistas de Buenos Aires, Argentina, que irrumpió en la escena de arte urbano local en 1998 a través de stencils, instalaciones urbanas, proyecciones callejeras y campañas absurdas. Estudiaron Imagen y Sonido, Ilustración y Diseño Gráfico formándose profesionalmente en la UBA donde más tarde ejercen como docentes. Hoy día dividen su tiempo entre diversos proyectos artísticos originales, trabajando con distintos formatos y medios. En mayo de 2008 inauguran su propia galería de arte, Turbo, donde exhiben obra propia y de otros artistas. A través de los años DOMA fue desarrollando diversos universos audiovisuales con personajes que cobraron vida más tarde con la especialización del grupo en el arte de instalación, la producción de animación, filmación, VJeing, arte urbano y muñecos de diseño.