ABEL CASTELLS A LA FONT

FONT DEL BALÇ

casserres prop gironella


fins l'onze de setembre 2012


Exposició fotogràfica d'abel castells.

Personatge i fotògraf peculiar i amb molta petjada. Les seves incursions fotogràfiques sempre s’han produït des d’una senzillesa, caràcter i sensibilitat especial i que el fa únic. Les imatges d’aquest fotògraf no deixen indiferent, tranctant-se d’una constant recerca del propi univers particular. Obres de caràcter social, sovint desvergonyides i que maltracten a l’individu lineal per obrir-se cap a un món sense prejudicis a través de les icones sexuals.

La col·lecció que es presenta en aquesta ocasió a la font del balç, es basen en la novel·la de 1984 de George Orwell on el propi autor es despulla per fugir d’una societat gris, uniformes i encallada dins d’un món laboral rutinari.

Abel castells és autodidacte. Membre d’AFTDAO (Berga). La primera a la fotografia es va realitzar l’any 2009 en l’edició de konventpuntzero. Ha realitzat diverses exposicions puntuals a la comarca i també a Barcelona. Tot i no considerar-se artista treballa amb projectes fotogràfics on s’hi reflecteix la personalitat i peculiaritat de l’autor.

+ sobre l'autor.