RRRREC FESTIVAL

IGUALADA

15 de setembre 2012

Segona edició del rrrrec festival. Després de l’èxit de la primera edició l’any 2011, la bastida, l’associació que va néixer com a resultat d’aquella jornada d’activitats artístiques que se celebrà al barri industrial del Rec d’Igualada, ha treballat per oferir-vos aquesta segona edició que ara us presentem.

la bastida treballa perquè el rec d’igualada continuï sent un barri viu i actiu, on la cultura convisqui amb naturalitat amb d’altres activitats, en un paisatge industrial que reclamem com a espai de present i futur de la ciutat.

Amb el mateix esperit i intencions que van moure la bastida en aquell moment i amb el bagatge d’un any ple d’activitats que ha fet que el cor del barri del rec continués bategant amb força, enguany tornem a proposar una jornada d’activitats diverses, on la música tindrà un protagonisme especial.

Aquest és el cartell musical del rrrrec festival. En combinació amb la música, al llarg de la jornada, s’aniran esdevenint una sèrie d’actuacions artístiques.

Programació: 19’30h ALBATROS 21’00h ALADO SINCERA 22’30h WILL SPECTOR Y LOS FATUS 24’00h PUNTÍ 01’30h IX! 03’00h LA BASTIDA dj’S

+ info aquí.