otaola i la ironia de bristol

blackwood fine art
bristol

fins el 30 de juny 2012

la ironia d'otaola a blackwood de bristol.


info autor aquí // info expo aquí // entrevista la mono magazine aquí.

Tot i ser berguedà iñaki otaola (berga 1985) viu des de fa mig any a bristol (anglaterra) on del dia a dia i amb molt d’enginy, n’ha extret unes quantes imatges que ha plasmat amb molt d’encert amb una col·lecció de pintures que ha volgut presentar a la mateixa ciutat fins el 30 de juny.

Segons l’autor, vivim en un món cada vegada més digital en el que ha trobat en la pintura una forma manual de congelar les idees que ens dóna la vida quotidiana.

Acostuma a expressar-se a través de personatges perquè creu que és la millor manera d'explicar conceptes, cercant la ironia de les coses i sense pretendre que el missatge quedi clar a primera vista sinó amagant el contingut rere les pinzellades perquè el públic pugui travessar-les i capturar la seva pròpia història.

otaola és un pintor jove i autodidacte, que prové del món de la publicitat, però en menys d’un any i mig ja s’ha col·locat a una bona alçada i se li dibuixa una prolífica i talentosa carrera. La seva obra és fresca, irònica, amb retocs surrealistes i colors pop, però el que és més important, és tracta d'un treball intel·ligent i amb molta base. Estiguem alerta amb aquest artista, perquè se’ns dubte otaola farà feina, molta, i de segur que ben feta.

La coneguda revista barcelonina la mono magazine, ja se n'ha fet ressò i l'hi ha dedicat una entrevista.

A casa nostra el podrem veure en breu a la propera edició de konventpuntzero de cal rosal.

info autor aquí // info expo aquí // entrevista la mono magazine aquí.