ora, eat libidus !!

eat meat

c/ alzina, 20

barcelona


fins el 21 de gener 2012


l’espai eat meat celebra el segon aniversari i ho fa de la millor manera o de la manera que ho sabem sempre fer, millor que millor, amb l’exposició col·lectiva temática LIBIDO.

A través d’aquesta “paraula-estat” es va iniciar una convocatòria que va sobrepassar les expectatives de la mateixa organització, però degut a l’espai, es va tenir de limitar. Per tant, esperem que els senyors de l’eat meat, facin espai a les golfes i així el públic seguidor i expectant, pugui devorar encara més i més carn.

A l’hora d’escollir els participants, s’ha procurat que s’hi representessin el màxim de disciplines i gèneres possibles, pintura, dibuix, fotografia, escultura, joies i fins i tot, un experiment porno-gastronòmic.

De moment, no s’ha avançat cap imatge de les obres, però a partir d’aquest cap de setmana, ja les podrem veure a aquest mateix bloc. De totes maneres, amb alguns dels noms dels artistes que hi participaran i coneixent una mica el guió d’eat meat, de segur que serà de les propostes grans grans. A part, s’ha editat un catàleg de l’exposició, el qual serà el primer del que es preveu com a col·lecció. Per tant, hi ha ve futur, empenta i de segur, qualitat:

SHOW MUST GO ON !!

Participants:

alexandre belmonte & sarah anglada, cornelius coffin, dani buch, eulàlia rosas, eva alonso, fernando romeo, fritz gnad, gemma codina & jordi marimon, hugo bruce, isabel aurea, jabi machado, javier aristu, jordi plana pey, juan escudero, kk, lola sandoval, lorena valldepérez, luís vigil, marcos palazzi, maría martín carmona, mercè rodríguez, microclim (juan muiño & jesm), milos koptak, nico nubiola, oscar sancho nin, paul steen, philippe jusforgues, rai escalé, riot über alles, sonia carballo, steven fifty, víctor nubla i xavi vilagut.

+ info aquí: