apuestas

konvent
cal rosal


dilluns 2 de gener 2012
18:00 h

la apuesta al konvent

El guionista mexicà hugo r. gómez en col·laboració amb la companyia de teatre los indeseables, presenten un espectacle de nadal nou i especial, vingut de l'altre costat de l'oceà per veure els nostres estimats pastorets des d'un punt de vista peculiar.

La companyia de teatre los indeseables es va formar el 4 de desembre del 2010 amb els alumnes de 4t d'ESO de l'IES moianès per recaptar diners per a fer el viatge de final de curs, acció que no tenia precedents al poble.

Després de les actuacions, el grup va demanar al director que volien continuar fent teatre amb ell i des d'aleshores es van començar a formar o perfeccionar (donat que alguns dels membres ja feien teatre des de feia temps) en grup per tornar a realitzar alguna obra i fer-ho amb més tècnica i professionalitat.

LA APUESTA
Ja que la companyia havia nascut de pastorets volia fer alguna cosa aquestes dates, però no uns pastorets qualssevol, per això es van posar a buscar guions i/o idees per fer una cosa ben original. La gran sort de trobar els guions d'hugo r. gómez i de que l’autor cedís molt amablement, va animar a la companyia a treballar amb una pastorela mexicana i en mexicà.