art sartc art reivindicatiu i experimental

ateneu igualadí


igualada

fins el 5 de gener 2012

igualada
presenta una nova edició i versió del mercat d’art sartc, enguany no ha pogut ser com sempre. El context econòmic actual ens estimula a pensar maneres de reinventar-nos i per això proposen que el leitmotiv del sartc és viu, donar un espai a l’art: promocionar artistes, ser un aparador, fer l’art assequible a tothom, proposar l’art com a regal. Oferir un espai a qualsevol idea, manifestació, debat, experimentació, formació, participació, reivindicació .. i el que és vulgui.
Tot projecte és viu, dinàmic. I d’una forma natural l’embolcall del projecte sartc ha anat variant al llarg dels anys, segur que trobem la manera de seguir evolucionat.
La nova edició no serà supermercat d’art, però sí que una exposició diferent, tot una paret plena de marcs buits que es penjaran tots els que s’estimem el sartc, els que han participat, comprat i visitat.

A part es projectaran documental sobre una instal·lació de l’artista visual eugènia balcells (foto superior) i altres on es descobrirà un art efímer amb la natura i les mans com únics elements. La història preciosa i commovedora d’una artista discapacitada i la seva potent obra com a llenguatge amb el món. I la vida de l’artista graffitero més important de tots els temps, banksy.




+ info aquí.