FOTO INSTANT !!


OBSERVE COLLECTIVE

Un dels fets importants i implícits que té internet, és l’opció de tenir el món al teu abast amb un sol click. Si, pequem d’excés d’informació, però això no serà cap tragèdia.

Mireu bé què hem trobat: OBSERVE
Una pàgina plena de fotografia col·lectiva, segons ells internacional, tot i que hi ha gran quantitat de moments americans, centrat principalment en la fotografia de carrer. Abasta els quatre continents amb la fascinació comuna d’observar i documentar la humanitat que ens envolta. La importància recau en l’instant, el detall més petit, la mirada perduda de la senyora que fa cua al carrefour, l’americana mig esbotzada del senyor del cabell blanc, el sexe descontrolat i la passió al mig d’una avinguda de manhantan...

Aquest projecte no pretén mirar-se el propi melic per acabar construint un espai ple d’imatges buides i plenes d’autors referents. Segons els seus fundadors, els mitjans de comunicació ens guien a la fotografia perfecte, amb gent guapa i vides ideals, en comparació amb la que el valor i la bellesa de la quotidianitat ens pot fer oblidar fàcilment. Utilitzar la nostra sensibilitat envers aquest món diari que ens envolta i captar el que d’altra manera podria passar desapercebuts.

El col·lectiu explora diversos gèneres i mètodes de la pràctica fotogràfica, amb l’esperança d’enfortir-se entre si i dotar al públic de la visió a través de l’experimentació amb l’art i la passió compartida.

Si senyor, instants caçats per ulls sensibles !!

Veure aquí.

(fotografia superior: larry cohen)