CULTURA URBANA


HIPNOTIK
Centre de cultura contemporània de barcelona

14 de setembre 2013

Hipnotik és un projecte multidisciplinari dedicat a la cultura hip hop amb una clara vocació participativa. Aquest any se celebra la desena edició del festival en la qual es mantenen les senyes d’identitat que l’han fet ser un referent, i com sempre, hipnotik també es renova escoltant les peticions dels fans i absorbint les noves tendències de la cultura urbana.

Música, competicions, batalles, balls hip hop, tallers, conferències, exposicions i audiovisuals. 

Internet, amb tots els seus nous canals, com les xarxes socials o la nova web del festival, seran els encarregats de fer que aquest hipnotik 2013 sigui el més interactiu. Formar part d’ell està al teu abast. 

Recordar les arrels, amb la voluntat de seguir construint la nova cultura urbana, aquesta és la raó de ser d’aquesta nova edició. El paradigma que ha viscut la música durant l’era de la digitalització ha sigut assumit pels grans grups, i també per l’hipnotik

Així, al cartell del festival, juntament amb les grans bandes de rap, també estan els nous talents, els que van començar gravant maquetes a casa seva i ara s'han guanyat el dret d'estar també aquí.

+ info aquí.