EUFÒNIC


DELTA DE L'EBRE

Del 5 al 8 de setembre de 2013

Eufònic és una mostra i espai de trobada entorn a les pràctiques contemporànies vinculades a l’art sonor i visual que tindrà lloc a diversos espais de sant carles de la ràpita, lo paticentre d’art d’amposta i altres espais naturals del delta de l’ebre. 
Posant ènfasi en la divulgació, la investigació artística i la vinculació amb el territori, però sense deixar de banda els aspectes més lúdics, a eufònic hi haurà concerts i actuacions audiovisuals, tallers, instal·lacions que aprofiten els espais museístics o accions sonores en espais singulars.

La singularitat del paisatge del delta i les terres de l’ebre és l’element vertebrador i diferencial d’eufònic, però també vol ser un punt de trobada d’artistes del territori amb altres artistes d’àmbit nacional, per explorar les diferents tendències i línies de treball entorn a l’art sonor i visual. Una experiència sonora ancorada en el paisatge, oberta i multidisciplinària, on es donaran cita alguns dels noms més interessants de l’escena electrònica actual.

+ info i cartell aquí.