MUSIC KOMITE AL KONVENT


MUSIC KOMITE 
Al konvent de cal rosal.

Divendres 6 de setembre 2013 – 22:30 h.

No cada dia tenim l’oportunitat d’escoltar i veure un grup com aquest en un espai tan especial com el konvent. Music komite venen de Cadis per a realitzar una mini gira per catalunya, on actuaran també a l’eufònic del Delta de l’Ebre i proposen un directe molt interessant, on es combina música i imatges. 

El grup de  Francisco Calderón, músic i productor gadità, que va formar part de bandes com Úrsula, Dub Explosion Sound System o  El Hombre Burbuja. .

Ara amb el seu últim treball SWEET BOMBS (DIS013) dóna sortida a la seva passió pel dub, el jazz y les bandes sonores, tot això, combinat amb la subtilesa de l'electrònica experimental, i reforçada amb ritmes més complexos, baixos més pesats i xilòfons que donen una atmosfera onírica i cinematogràfica.

La seva posada en escena estarà acompanyada en aquesta ocasió de Alex Ahumada al contrabaix i Jaume Fernandez a la guitarra i xilòfon, i  amb unes visuals, que envolten el directe, com el paper a un caramel.
Una bona ocasió per conèixer més de prop aquest preciós projecte, que ha estat editat en un packaging de luxe, creat en fusta, serigrafiat a mà, i amb un cd que conté 7 tracks que podrien ser el teu perfecta banda sonora.

Music Komite inicia el que serà les propostes mensuals al konvent. Una vegada al mes tindrem concert, teatre, performance i tot tipus d’interessants propostes que s’aniran succeint i on tant podrem trobar actuacions a l’església com a dins d’una petita habitació de l’hotel o al jardí. Propostes intimistes, que surten dels estereotips i que ens impliquen a degustar d’un projecte que va més enllà dels plaers i que fins ara no tenien cabuda a la nostra comarca.
D’aquesta manera l’octubre serà el torn de les jornades electròniques, amb un contundent cartell (Svreca, NX1, Irazu i Samu M.) i novembre serà el torn dels osonencs Hereu Escampa.

Dates gira
05.09.2013: Eufònic (Mostra d'Art Sonor i Visual de les Terres de l'Ebre)
06.09.2013: Konvent.0 (konvent de Cal Rosal)
07.09.2013: Cala Joncols (Roses)
08.09.2013: 800 BAR (Banyoles)
10.09.2013: Niu: espai artístic (Barcelona)







Escolta AQUÍ (Soundcloud)  AQUI (bandcamp)
Nota premsa i bio AQUÍ
Making Of "Sweet Bombs" (Limited Edition) AQUI 
Vídeo live Aqui

Discontinu Records aquí.