SOROLL I POESIA


CALDES D'ESTRAC

POESIA I +
Del 28 de juny al 12 de juliol 2013


Amb un cartell molt interessant, caldes d'estrac celebra el desè aniversari de la fundació palau i ho contagien amb el festival de poesia i + amb propostes actuals i altres d'arriscades. 

Josep palau i fabre, basada en la transgressió i la connexió de la poesia amb totes les arts i la vida. Enguany la poesia i la música prenen el protagonisme, amb fórmules clàssiques i també des de l’experimentació, des d’un diàleg creatiu amb les expressions més contemporànies.

Escoltem la veu de la poesia i fem-ne la bandera més alta, cercant paraules i mots que desfermin una consciència encara massa continguda i potser encara massa dispersa per al triomf d’una revolta, a la vegada tan necessària.
Un retorn a la poesia i al combat per sortir de l’abisme i servir-nos dels versos per fer una societat secreta, aquella de la qual parlava palau i fabre i que es retroba cada any a les nits d’estiu de caldes d’estrac. 

Fent soroll i trencant silencis, sota el xiprer amb el capvespre i en un cel pur d’aire suau amb una mar plana i dolça, com deia maragall.

+ info i programació aquí.