ERÒTIC ALFABET RUS


ABC

Sàtirs encesos, cupidos indecents, trios i reis obsessos...  aquest és el fascinant món de l’alfabet eròtic del rus sergei merkurov [Сергей Меркуров], imprès al voltant de l’any 1931 i realitzat per combatre l’analfabetisme adult. Aquest llibre possiblement va representar un desafiament a la conservadora unió soviètica, en el territori on els desitjos sexuals dels seus ciutadans eren clarament suprimits. Irònicament el llibre fou il·lustrat pel mateix home que més tard, el mateix govern soviètic, encarregaria esculpir una sèrie de monuments a stalin.

El treball de recerca l'ha realitzat ross wolfe.
Autor i editor de nombrosos articles publicats, assaigs i opinions, a més de l'organització de fòrums públics i entrevistes. Dedicat als estudis soviètics i interessat en la història d'europa, la filosofia i el marxisme. Escriu especialment sobre l'arquitectura clàssica d'avantguarda, les qüestions polítiques contemporànies (eleccions, activisme, actualitat), i temes com el medi ambient, la tecnologia, el liberalisme, la utopia i la història de l'esquerra.
El meu pròxim llibre, El cementiri de la utopia: urbanisme soviètica i la destinació de l'avantguarda internacional, està previst que es publicarà en els propers mesos per zero books.

Veure abcedari aquí.