CANTI A LA FONT




TRES FONTS DE PRATS DE LLUÇANÈS
27 de juliol de 2013

El lluçanès no és comarca i tampoc coixegen. Cada dia ens enamora més aquesta zona. Abans la carretera tortuosa i molt romàntica que ens unia, dificultava un xic la comunicació entre comarques centrals. Ara, amb tota la destrossa realitzada, ens dóna pas a la contemporaneïtat i a la comunicació més fluida entre veïns.
La gent de voraviu produccions ens presenten un primer projecte musical molt recomanable. 
Es tracta de primera edició del canti a la font. L’associació es formada per uns quants joves creadors del lluçanès i que neix de la inquietud per desenvolupar projectes de dinamització social al territori  a través sobretot de la música, però també de les arts escèniques.
Vindran moltes iniciatives, propostes, tastets musicals, però començarem amb un primer canti a la font  que farà que la música i la natura conflueixin en un mateix punt. La font es convertirà durant un dia en un escenari per descobrir propostes musicals de qualitat en un ambient de convivència i respecte envers l’entorn. Amb kiar, joana casals i martí barcons

A partir de les 8 del vespre, La font es convertirà en un escenari per descobrir propostes musicals de qualitat en un ambient de convivència i respecte envers l’entorn. A més a més hi haurà sopar de tapes (molt originals i entre 1 i 2€), tast de vins ecològics dels companys Dasca-Vives de Valls, cervesa, mojitos i projeccions audiovisuals.

Les tres fonts és un espai que està a la memòria col·lectiva de molts i que volem reinvindicar i conservar, construïda  l’any 1746, i a més de font pública també s’utilitzava com a abeurador pels animals del camp i les cavalleries. A la font s’accedeix per una escala de graons de pedra. La font consta de tres brolladors metàl·lics amb forma de cap d’animal i una banqueta per seure. Damunt els sortidors hi ha una fornícula amb la imatge de Sant Ramon Nonat.
Un espai que està a la memòria col·lectiva de molts i que volem reivindicar i conservar. L’associació voraviu produccions es formada per uns quants joves creadors del lluçanès i que neix de la inquietud per desenvolupar projectes de dinamització social al territori  a través sobretot de la música, però també de les arts escèniques.
+ info aquí.