nous horitzons

església vella
gironella

dissabte 8 – guillamino electrònica infantil // dissabte 15 – coral v9 (21.00 h)// dissabte 22 – des de sempre – dansa contemporània (20:00 h) // dissabte 29 – orna + dj bizzbip (19:00 h)

dins de l'espai immillorable com és l'església romànica de gironella, s'organitza una nova programació destinada a totes aquelles persones que tenen inquietuds de conèixer i aprendre a través de la cultura. Aquest any les quatre jornades diverses es destinaran a públics ben distingits, que van des de l’ infantil fins als més veterans, passant per diferents disciplines com és la dansa contemporània, el cant o l’utilització d’elements electrònics.

coral v9 .- el grup vocal v9 és una formació coral jove, nascuda a mitjan del 1996. Dels seus 25 membres, la major part viuen o han viscut a viladomiu nou (antiga colònia textil), en el terme municipal de gironella a la comarca del berguedà; d'aquí el nom de v9.

anna novelles / víctor gonzàlez .- des de sempre -dansa contemporània-"ensimismats no veiem la claror que ens aboca a la passió. En un moment de consciència ens adonem de la permanència de tot allò que ha estat aquí des de sempre"

orna + bzzzbip.- orna és un projecte musical difícil d’etiquetar. Per una costat es pot situar dins del rock, però una vegada des d’aquí, s’allunya del que estem acostumats. Amb la pròpia veu, un sampler rítmic carregat de sons de tota mena, un sintetitzador i els seus músics col·laboradors, orna proposa un viatge fins allà on es troben la cançó d'autor i la música electrònica i experimental. Unint els seus sons, les harmonies i baixos digitals, i els instruments acústics i orgànics, aconsegueixen una sonoritat gairebé atemporal en els seus concerts: la millor sonoritat per acompanyar les seves lletres belles, surrealistes, iròniques i genials. Un exemple n'és la versió dels segadors, la qual fa trontollar l'ànima.

I per aquesta ocasió, s’acompanyarà de la dj bzzzbip (antonia folguera). Una dj procedent de les terres de ponent i que arriba amb força i sobretot molta base musical !!