mira't i opina't

fabra i coats

barcelona


dissabte 5 de novembre 2011

de 16:00 a 03:00 h


mira !!! : festival visual i musical.

Arriba un nou festival, una proposta molt pura i amb la idea de trenca esquemes, no tan sols musicals, sinó també l’essència dels festivals.

mira ! és un projecte autofinançat gràcies a la il·lusió i la passió dels seus organitzadors i això ja diu molt d’ells mateixos. Música electrònica i electrònica visual. La fusió d'aquestes dues disciplines és la principal característica del mira !, un festival que basa la seva proposta en oferir espectacles realitzats per artistes provinents de les diferents tendències electròniques i audiovisuals. Obert a tot tipus de públic, el mira ! vol ser l'aparador en el que els diferents artistes i col·lectius ofereixen una mostra de les últimes tendències en espectacles audiovisuals.


Localitzat en un espai singular i significatiu com fabra i coats, un antic recinte industrial situat dins de l'àrea urbana, el mira ! és un esdeveniment cultural amb la participació d'artistes nacionals i internacionals, però sempre amb una especial atenció sobre l'escena local més emergent, com bruna, pina, insectotròpics (foto superior), però també s’hi ha colat un parell de propostes de nivell com els anglesos plaid o el col·lectiu francès paradigme.

Els organitzadors volen fer un desplegament tecnològic que faci vibrar. Des del mira ! asseguren que mai s’ha vist la música d’aquesta manera!. Per tant, mira't i deixa't seduir !!

+ info
aquí: