ciutats objectes

can felipa arts

barcelona


fin el 23 de desembre del 2011


des de l'interstici

Des de l’interstici és una selecció de projectes que proposen diversos apropaments a un espai deconflicte, en aquest cas, la regió del pròxim orient; un espai que en el nostre imaginari, conscientment o inconscientment, està abocat a una lectura dirigida i fixada. L’exposició uneix tres artistes de catalunya i tres artistes del líban amb la intenció de reunir i també contraposar les diverses percepcions i relacions que els artistes han establert amb aquesta regió, i que es manifesten en diversos nivells, que van del més proper al més distant.

Basada en la premissa que hi ha sempre un espai mediador entre el perceptor i el percebut, l’exposició pretén provocar la reflexió sobre l’espai de trànsit i el lapse entre l’objecte a tractar i el resultat de la seva lectura, l’objectivitat i la ficció, la materialitat i l’abstracció, l’existència i l’imaginari, l’autèntic i el fals.

Amb la participació de vartan Avakian, david curto, domènec, hatem imam, francesc vidal i raed yassin. Comissariat per maral mikirditsian.

+ info aquí: