l'orna viu al teu plat

església vella

gironella


dissabte 29 d’octubre 2011 - 18:00 h


ORNA + pau marcos live

Mitjançant la unió del sampler, els sintetitzadors, el tabal, la pròpia veu i la col.laboració de músics molt especials, Orna proposa un viatge fins allà on es troben la cançó d'autor i la música electrònica més atrevida.

L'electrònica digital i analògica, els sons d'objectes i fenòmens, ambients, animals, trontolls, cops, grinyols i esgarips de tota mena, unes lletres ambigües i nostrades i l'acompanyament de pau marcos -viola de gamba i expert en música antiga i medieval-, tots junts, intenten recrear una experiència musical atemporal i difícil d'oblidar, l'experiència orna.

"Amb orna ningú no pot aixecar una bandera. Està del costat dels ángels, i no es decanta pel cel ni per la terra. La seva veu canta a la llibertat de l'escèptic, del qui no s'associa per crear grups d'humans en forma de ramat. orna trenca d'una manera peculiar amb les acostumades formes de producte de cantautor."

bzzzbip dj

"bzzzbip és en realitat antònia folguera, qui es descriu a si mateixa com a "aventurera multimèdia". Ha estat locutora de ràdio i ha participat en varis projectes de radio i televisió per internet, conduint programes d'informació cultural. Ademes fa d'investigadora i d'activista de formes de creació i distribució de música a la xarxa. Selector ocasional, en les seves sel·leccions musicals predomina l'electrònica en totes les seves variants i sovint les seves sessions contenen encara que no exclusivament, música amb llicències lliures que es troba fent surf per internet."

+ info aquí: