inn.albis i llunes de la xina

bar la lluna
passeig de la indústria, 4
berga

fins finals abril

exposició: -inn.albis- del barceloní quico palomar.

l’efervescència i surrealisme és la norma d’aquest peculiar i inclassificable personatge.
Habitual de tots els saraus musicals dels anys 70, francesc palomar i capdevila “quico” és un artista polifacètic, dibuixant, pintor, músic, artesà, amant de l'edat mitjana, els dracs, els còmics, el rock simfònic experimental, els cantautors il·luminats i les paraciències.
Els seus quadres, tant poden estar fets amb rotulador, olis sobre teles, sobre fustes, reproduccions i aquarel·les, qualsevol material és bo, i actualment el material circul·la per tot el món.
palomar fou el creador d'un dels retrats més famosos de john lennon fet a base de dibuixos minúsculs. Així mateix i amb la faceta de pintor, se l’ha pogut veure venent pintures a moltes festes populars catalanes, com les festes de la tura d’olot, la patum de berga, les festes de gràcia, etc.
Nascut a moià a finals dels 50 fou membre fundador de la fura dels baus. Com a músic formà part del grup “tribu” de santi arisa, el grup de rock aviram, i els bourbons amb els qui edità el disc “ous de reig” (salseta discos). Com a cantautor actualment està tocant per tota la geografia catalana amb la quico palomar experience. Recentment va actuar a l'espectacle rambleros amb pau riba, sisa.
L'exposició és comissariada per movimentpuntzero.

+ info quico palomar aquí i aquí: