diumenge arriba el gerard

DIUMENGE

nou llibre de poesia de gerard vilardaga.


diumenge és un llibre de versos intensos. Composicions curtes i simples que no es compliquen la vida sota imatges retòriques complexes. L’il·lustra un llenguatge contaminat pels orígens aspres i esquerps de les seves influències més pageses de l’autor. Tal com raja, i punt.

Els textos estan estructurats d’una forma peculiar dins d’una classificació poc usual: medicina urbana, psiquiatria social, medicina tropical... Un munt de patologies conflueixen dins les pàgines d’aquest poemari. Des dels versos incendiaris sense rima de Uh! de maig: <>. Fins als versos de Núria de caire molt més intimista: <>. Diumenge és un poemari atípic –editat pel centre d’estudis josep ester borràs i movimentpuntzero, dos col·lectius berguedans- que es rebolca en la crítica més personal i juga a través de la ficció a despullar discursos que obviem, però que són molt presents entre tots nosaltres. (ignasi j. relli)

presentacions:

dimecres 30 març roxanne –vila de gràcia - barcelona divendres 1 d’abril – 19:00 h. rotonda entrada de berga , amb la col·laboració del col·lectiu DEJAVÂ dissabte 2 d’abril – 19:00 h. centre d’estudis josep ester borràs - berga