roberto martínez fotografies temporals

exposició de fotografia
lloc: la lluna (passeig de la indústria, 4 - Berga)
fins: finals de maig

roberto martínez (barcelona, abril de 1977)

roberto martínez
utilitza la fotografia com a mitjà per trobar possibles obertures a noves sensacions, sense apartar-se de la història que comporta el moment en si.
La majoria de les seves fotografies es basen envers la recerca de textures, experimentacions i en el fet de deixar-se portar per les circumstàncies de la temporalitat, de la mateixa manera com troba amb el format analògic, mitjà amb el qual treballa, un error en totes les seves variants, fet que li permet descobrir nous camins que s’alimenten de la pròpia creativitat.

Amb aquesta exposició martínez vol crear un vincle receptiu entre autor i espectador.
On i quin és el lloc d’un subjecte en l’experiència fotogràfica¿
Crear un discurs basat en la percepció d’una fotografia, en la que el temps, espai i moviment es conjuguen d’una manera desordenada sota l’esbromadora harmonia de la confluència entre el succés, la composició i l’atzar.
Per això el fotògraf vol demostrar que una imatge concreta podria suggerir la inversió o una visió abstracta del moment, provocant així sentiments universals i incentivar i sorprendre inclús a l’autor, el punt estàtic no s’oposa al moviment, sinó que ambdós són una de les múltiples formes en la que poden construir-se la imatge fotogràfica.

L’exposició es podrà veure al bar la lluna (passeig de la indústria, 4 – Berga) fins a finals de maig i és comissariada per movimentpuntzero dins del projecte art de poques flors.