pep pérez humorísticament sinistre

exposició pintura
lloc: frankfurt berga (passeig de la indústria, 14 - berga)
fins: finals maig’10


pep pérez (Manresa, agost de 1969)

Autodidacte i il·lustrador.

pep pérez presenta una nova col·lecció de pintures, que sobresurten del treballs que realitza habitualment. Una sèrie de nou rostres, que a simple vista, poden semblar repetits, però que en conjunt formen part d’una història ratllant la sàtira humorística amb un toc sinistre.
És la primera vegada que pep pérez s’atreveix amb les teles amb un textura i pinzellada més accentuada, però sense deixar enrere l’estil còmic que més el caracteritza.

Rere les seves pintures iròniques s’amaga un pintor fugitiu de la llum pública i amb un gran sentit crític i amb aquella sincerat que de vegades pot trencar i ofendre. L’historial de pérez és d’aquells que sorprenen a més d’un després de passar-se una bona tarda amb la seva companyia. L’artista ha publicat regularment amb tres de les revistes més importants del còmic espanyol (Víbora, Makoki i TME) creant Raúl el Rude, un personatge transgressor i apassionat de l’ska i que no es tallava un pèl a l’hora de parlar de sexe, violència i drogues, que vivia històries totalment surrealistes i que actualment gràcies a internet, s’admira i es descarrega des d’arreu del món.
L’exposició es podrà veure al frankfurt berga (passeig de la indústria, 14 – berga) fins a finals de maig i és comissariada per movimentpuntzero dins del projecte art de poques flors.
+ info Pep Pérez:
http://www.myspace.com/ppprztrr
http://www.flickr.com/photos/35515271@N05/show/