la lleixa busca artistes, músics....

A La Lleixa li agradaria que ens fessis arribar alguna peça teva/maqueta per convertir-la en regal, per això caldria que et posessis en contacte amb mi. Hauries d'enviar una "bio" amb alguna imatge. També si vols pots adjuntar-hi una declaració d'intencions o presentació de la peça. A continuació unes explicacions:

Què és La Lleixa?

La Lleixa és una botiga virtual de llibres, música i cinema catalans,que alhora vol fer de plataforma per a creadors o creacions fora delscircuit o atípiques.

Quan entrarà en funcionament?

A l'Abril, el dia de Sant Jordi.Què vol dir una plataforma per a creadors o creacions fora del circuit?Vol dir que amb cada enviament de llibre o CD adquirit a La Lleixa esdemanarà que el comprador triï un regal de tres possibles. Els regalsper triar, doncs, seran les creacions que La Lleixa regalarà en unformat adequat i acompanyat d'una presentació i d'una bio de l'autor/a.

Què és un format adequat?

En el cas de peces literàries sense format propi, s'imprimirà i esfarà una edició manual que s'ensenyarà abans a l'autor de l'obra. Sies fa arribar a La Lleixa una peça ja editada encara millor.

Pel que fa a la música, es demana que feu arribar maquetes a la Lleixao si es tracta de peces inèdites sense format físic ja s'encarregarà La Lleixa de copiar-les. Tots els autors/autores d'aquestespeces-regal gaudiran d'una pestanya de La Lleixa per promocionar-se. Com es promocionaran? Hi haurà una pàgina/pestanya de La Lleixa on hi figuraran els artistes-col·laboradors de La Lleixa, per això caldrà que amb el treballs hi adjunteu una imatge, una petita biografia/declaraciód'intencions i descripció de l'obra.

contacte: http://www.lalleixa.cat/