expo idensitat manresa

centre cultural el casino
passeig pere III, 29
manresa
idensitat
fins el 25 d'abril, i durant aquest mes tindran lloc en diferents indrets de la ciutat accions dels projectes desenvolupats.
iD#5 Manresa. Ciutat intervinguda
iD#5 Manresa. Territori Públic proposa un recorregut per la ciutat a partir de les intervencions que diferents artistes i col•lectius han realitzat. Els projectes cobreixen nombrosos aspectes complementaris entre sí: des de detectar conflictes a plantejar estratègies de diàleg; des de camuflar-se a l'espai o ocupar-lo; des de involucrar a la gent en el procés fins a cercar espectadors. Sigui quina sigui la tàctica, la temàtica, els objectius o la formalització, es proposen mecanismes de negociació amb elements de tensió latents a l'espai públic.
Els projectes que formen part de iD#5 Manresa són: MOTOCARRO de Domènec, SPERMÖLA. Projecte de botiga gratis de Basurama, SUBTEXTOS MANRESA de Democracia, TRACING MANRESA/CALAF de Traces of Autism , DISJECTA de Patrick Raddatz, IDtv : VídeoDiàlegs d’Oriol Fontdevila/Laia Ramos, DISPOSITIU ITINERANT d'Idensitat amb el projecte CERCANT PARENTS de Verónica Luyo/María Celeste Venico