tràfec teatre - MoMe'09 - sant hilari sacalm

teatre catalunya
sant hilari de sacalm

dissabte 21/nov 22:oo h.

tràfec teatre presenta Federic...a al MoMe'o9
Federic...a és una dramatúrgia construïda a partir del desitg, de García Lorca, de tenir fills representada pels seus propis personatges com Yerma, Bernarda Alba i la Nòvia. Un muntatge de fusió del teatre gestual i experimental que no deixarà indiferent al públic.
Federic...a ha rebut un llarg llistat de premis, entre el que destaca el de premi de teatre caixa manlleu'09 un dels més ben dotats dels que s'entreguen a Catalunya destinat al teatre no professional i es considera com el segon més important de territori català.

L'actuació de sant hilari possiblement serà de les darreres oportunitats per veure aquest espectacle, ja que des de fa mesos tràfec teatre ja està treballant amb el nou muntatge dedicat al controvertit món de l'escriptor, poeta i director de cine pier paolo pasolini. D'aquesta manera el grup tanca la trilogia dels poetes, començant amb espriu (mots morts), continuant amb lorca (federica...a) i acabant amb pasolini.

MoMe’09– cicle d’estrenes de teatre d’humor i dansa a sant hilari sacalm – és una programació estable de teatre organitzada per la república de Guerrilla.
Amb el MoMe’09 es vol implantar a Sant Hilari una programació estable de teatre amb propostes creades directament per la república de guerrilla, el centre de creació de les arts escèniques vinculat a teatre de guerrilla.
Durant 9 mesos, passaran pel teatre catalunya de sant hilari sacalm un total de 6 companyies, amb espectacles amb un clar segell “guerrilleru”.

+ info tràfec aquí: