taller projecte labfàbrica

Labfàbrica
laboratori noves tecnologies
celrà (girona)

del 9 al 27 de novembre
de dilluns a divendres, de 16 a 20h

taller de projectes amb Art i Tecnologia a càrrec de Daniel Garcia Fornells de DDM visual .
En aquest taller es veurà un ampli ventall de tecnologies, gràficament riques, que utilitzades d'es d'un punt de vista artístic, permeten a l'assistent conèixer de primera mà les possibilitats que ofereixen aquestes en el món de l'art , l'espectacle i les seves possibles aplicacions. En el tram final del taller es tutoritzarà i es donarà suport a projectes idividuals o col·lectius mitjançant la utilització d'aquestes tecnologies.

No es requereixen coneixements previs per al desenvolupament del taller, però en facilitaran molt l'aprenentatge els coneixements de funcionament bàsic d'un ordinador, eines de vídeo, retoc fotogràfic i disseny gràfic, fotografia i il·lustració, ...

El taller no està orientat a cap sector o professió específica, i seran benvingudes totes les propostes, tot i que es potenciaran més els conceptes i usos artístics de les eines que no pas el coneixement tècnic profund d'aquestes. Una bona oportunitat per a donar un primer pas en el món de l'art i la tecnologia i fer el teu primer projecte.

Podeu formalitzar la vostra inscripció enviant correu a info@labfabrica.net

més informació aquí: