HOMENATGE AL KONVENT

FOR YOUR EYES ONLY

Svreca (enrique mena) del segell semantica Recordings de madrid, edita For Your Eyes Only  un  doble cd mix de techno contemporani inspirat amb el konvent de cal rosal. Es tracta d’una doble edició molt limitada. Una per europa i la segona edició dirigida exclusivament pel japó. Ambdues contindran imatges inèdites del konvent.

Com és habitual amb el segell de semantica la cura del disseny ha estat extrema. Els disc doble s’entregarà dins d’una caixa metàl·lica en la que hi contindrà imatges de diferents habitacions del konvent, que segons explica Svreca “ha intentat capturar l’essència, l’atmosfera d’aquestes habitacions, però no ha sigut possible, son llocs únicament pels teus ulls”.

El llistat d’artistes que inclou els dos cd's, està ple de futures referències que es poden escoltar en primícia en aquests doble cd mix com James Ruskin, Shifted, Óscar Mulero, Abdula Rashim, Donato Dozzy, Eduardo De La Calle, Rodhad, Orphx o Xhin

Amb aquest fet, queda palesa la relació creada en aquests darrers anys entre el konvent i enrique mena alias svreca i sobretot la inspiració que s'ha creat en aquest marc incomparable com és el konvent de cal rosal. Un fet, que es retroalimenta en si mateix i és vist en forma d'homenatge i respecte. 

Se’ns dubte aquesta edició omple d’il·lusió i mèrit a l’espai i tot l’equip del konvent i en especial als responsables de la programació de la jornada electrònica, el col·lectiu de djs gironellenc de La Comunidäd que no s’ha aturat mai davant de la seva elegant i marcada filosofia.

El proper dia 12 d'octubre svreca actuarà el konvent dins de les jornades electròniques conjuntament amb NX1, Irazu i Samuel M. Organitzat per ACFB, La comunidäd Gironella i konvent.0


+ info jornades aquí.

+ info semantica aquí.