EXISTÈNCIA HUMANA AL THE FLOOR


THE FLOOR.BCN
C/ MUSITO - BCN
Octubre/novembre 2013

EL MISTICISME DE PABLO GONZÁLEZ-TREJO

The floor és un espai que va obrir el passat mes de juliol i que seguim des del seu inici. Les propostes no passen desapercebudes i de segur que en breu aquesta peculiar proposta es marcarà el seu lloc referent a la ciutat.
  
The floor estrema material i contundent. Pablo gonzález-trejo ha realitzat el treball especialment per a the floor, i prové de la idea de l’artista del'existència d'una dimensió espiritual dins l’existència humana, segons gonzález-tejo, l’art ha de fer visible allò que hi ha més enllà de que l’ull pot veure. Amb aquestes pintures, explora el tema de l’existència humana i tracta de visualitzar aquesta dimensió que no és ni del sentit, ni de d’intel·lecte, ni del cor, però forma part dels aspectes més íntims del ser.

Pablo González-trejo neix a sancti spirtus (cuba) un fet que marcarà la seva trajectoria de manera vital i creativa, ja que al llarg de la seva producció artística experimentarà en les seves obres el misteri de la identitat.
Des dels anys noranta i fins a l’actualitat, el pintor ha treballat amb dibuixos iconogràfics de personatges històrics que van modificar tant la història col·lectiva com la història personal de països sotmesos a dictadures.

+ info the floor aquí.
+ info pablo gonzález-trejo aquí.