JASON BARD YARMOSKY


BERTRAN DELACROIX GALLERY
NOVA YORK

Fins el 31 d'octubre 2013


Us presentem jason bard yarmosky, una de les altres exposicions que segurament mai arribarà a casa nostra. Un pintor que vol demostrar la delicadesa de la vellesa o com l’edat passa però la il·lusió i els somnis no han de mancar.

Durant una bona estona vàrem estar dubtant si les obres d’en jason bard yarmosky eren fotografia o pintura. Potser l’hauríem de conèixer o potser no hauríem de tenir aquest dubte, però sigui el que sigui ens va captivar.

Un pintor jove, de new york, on es mou i captiva gairebé tot i que durant tot el més d’octubre presenta a la seva ciutat Dream of the Soft Look on continua l’exploració del cicle de la vida humana. Basant-se en el seu treball anterior Elder Kinder (una mica mal traduït seria com l’avi kinder), presenta aquestes noves pintures realistes que conviden a l’espectador a endinsar-se a moments íntims, molts dels quals es reflecteixen en la mirada dels models com si es tractés d’un mirall.

La visió resultant desencadena una conversa plena de moments de confusió, frustració, humor i on et pots arribar a preguntar com un cos envellit pot reflectir una ànima tan viva i que encara somia.

+ info jason bard aquí.
+ blog jason board aquí.
+ info BDGallery aqui.