NOVES TENDÈNCIES CAET

CAET/TNT – TERRASSA
Del 3 al 6 d’octubre 2013

Caet és el centre d’arts escèniques de terrassa, que a més de programar espectacles de primera línia, aprofita els recursos que té per produir i coproduir espectacles que no deixen de sorprendre i que fan gira posteriorment en altres espais anàlegs en diferents ciutats  i amb una clara aposta per les noves tendències, per les creacions més trencadores, innovadores i sorprenents.
Així, el caet està fermament compromès amb els nous llenguatges escènics i la multidisciplinarietat, amb la intenció d’especialitzar-se en aquest àmbit i esdevenir un punt de referència en el sector. 
El proper 3 d'octubre s'inaugura el festival TNT terrassa noves tendències 2013 amb una programació que no deixarà indiferent ni el gran públic ni els professionals.

Entre els espectacles que la direcció artística ha programat per aquesta onzena edició del festival destaca la sorprenent proposta carles santos i rossy de palma, però també hi trobem bijous de marta carrasco i ramon oller, albert pla presentant manifestación o blanca li amb robot! i marcel·lí antúnez (a la foto).
Cal destacar que la web és un xic confusa i no queda clarament detallada la programació. Cal buscar molt per acabar-ho d’entendre.

El festival TNT és un festival dedicat a les noves tendències en les arts escèniques, que recolza i presenta espectacles de nova creació i llenguatges molt diversos.

+ info aquí.