GIRONELLA ES CULTURITZA


CULTURITZA'T 
GIRONELLA

Octubre/novembre 2013


ROGER MAS / HOMENATGE AL MESTRE FONT PARERA AMBÄUKATUNÀBIA /  BALAGO / TASTET DE GOSPEL
Per on es comencen a fer bé les coses ¿ Com s’aprecia i s’entén la cultura ¿ 
Com continuar formant part del pal de paller dins d’un cansat bucle de retallades i altres mandangues vàries ¿
Gironella ho té clar i torna a ser reflex de bon exemple. Ho sentim, ens sap greu posar-nos al cantó positiu del lado oscuro. Dins d’un marc incomparable com és l’església romànica, situada al cas antic de la vila, es presenta culturitza’t 2013. Quatre dissabtes consecutius on no hi faltarà qualitat, homenatges i diversitat. Si senyor !!
Quarta edició del cicle d’actuacions i activitats de diferents disciplines enfocades a tot tipus de públic i relacionades directament amb la cultura, principalment catalana. Es pretén oferir un cicle d’actuacions culturalment interessants i formatives, i  al mateix temps, un dels objectius principals és difondre les noves tendències al poble i públic de la vila, organitzant tan  activitats enfocades a adults com a públic infantil. 
En l’edició d’enguany hi trobem des de gospel (tastet de gospel) a electrònica experimental de primer nivell (balago), passant per l’espectacle “campi qui pugui!” un concert-espectacle infantil amb el grup d’animació ambäukatunàbia. Cal destacar el concert-homenatge al mestre font parera, fill il·lustre i un dels millors poetes-músics que ha donat la vila de gironella, on hi participarán el cor L'aroma gironellenca, l'orfeó nova solsona i el cor unió berguedana, juntament amb la coral estel de gironella i la cobla de l'escola municipal de música de berga. El tret de sortida del cicle d’activitats culturals el donarà roger mas, un dels cantautors més brillants que ha donat la cançó catalana i que oferirà un concert  molt proper i en un  format molt íntim.

Dissabte 19 d’octubre: ROGER MAS / 20:30h / Preu: 3€ (venda d’entrades anticipades a l’ajuntament de gironella de 09:30h a 13:30h)
Dissabte 26 d’octubre: HOMENATGE AL MESTRE FONT PARERA / 20:30h / Preu: 3
Dissabte 2 de novembre: AMBÄUKATUNÀBIA / 18:00h / Preu: 1
Dissabte 9 de novembre: BALAGO / 20:30h / Preu: 3
Dissabte 16 de novembre: TASTET DE GOSPEL / 23:30h / Preu: 3 €

+ info aquí.