RAI EAT MEAT PLUS DANCE AND FUCK


EAT MEAT - BARCELONA

JA TENIM DATA !!!  Del 8 al 23 de març 2013

Ho anunciàvem fa dies, però des de l’eat meat ens tenien amb l’all i les pils al coll !!
Ja han anunciat les dates de la nova i esperada expo del sr. rai escalé. Tenim l’himne d'espanya ja gairebé a punt i plagiat. No tenim vergonya de dir-ho, aquesta vegada no farem tant soroll, sinó que després d’aquestes dates, seran els veïns del carrer alzina qui es manifestaran, tiraran lejia i cantaran uns quants mantres per netejar l’espai.

R.A.I. !!

RAI ESCALÉ és considerat un dels artistes més honestos i actius de l'escena artística de Barcelona, i a pesar de la seva contínua evolució, s'ha mantingut lleial als seus principis expressionistes i a la seva concepció rigorosa del que ha de ser l'actitud creativa i el seu constant desenvolupament.
Canviant, però essencialment  fidel - a la seva manera poètico-punk - d'enfrontar la representació plàstica i les tècniques tradicionals.

Darrerament combina el seu treball en solitari amb el projecte pictòric Miroir Noir, en continu creixement, que l'obliga a passar-se uns quants mesos a l'any a l'Europa central. La seva última exposició a Barcelona va ser a Iguapop Gallery el 2010.

A la seva ‘Rai Escalé Group Show’, ens presentarà un recorregut a través de sèries inèdites, camuflat darrera d'un fil argumental que reflexiona sobre tècniques i procediments. Un mapa tecnocronogràfic - prohibit anomenar-ho retrospectiva - en el que veurem obra de fa més de deu anys i obra recent.

I aquestes seran algunes de les etapes del viatge en el temps:
Deformacions

2006-2007
Llibre de models d'Outumuro. Goma d'esborrar i llàpis.
Dissolvents

2006-2009
Exercicis amb dissolvent universal o sang d'alien.
Monotipia

2008
Riotraid Project. Monotips etílics amb en Riot Über Alles.
Glass Tiles

2007-2012
Pinzellades ocluses com mosquits dins l'ambre.
Gravat i litografies

1999
De la línia descriptiva a la taca.
Antisèries

2008-2012
Metavariacions sobre el mateix tema.

+ info aquí.