MARINA AL CACIS


MARINA BERDALET

CACIS – CALDERS

Fins el 9 de maig 2013


LLAPIS SOBRE PAPER

Marina berdalet torna a la càrrega presentant nous materials al cacis. Estem contents de tornar a anunciar una nova exposició d'aquesta terrible pintora. En som fetitxes, ho assegurem i és que no n’hi ha per menys. El 2012 va ser la guanyadora del premi tendències de regió 7 juntament am els no parfum. L’exposició que tenia a la fundació caixa de manresa va ser de les més visitades ja que la van veure més de 6.000 persones. La seva pintura és freda, ferma, de traç i dura i a la vegada ella és comparable amb les fulles dels arbres solitaris que dibuixa.

L’observació i l’anàlisi de formes vegetals, materialitzades amb el dibuix del natural, són el punt de partida d’un procés creatiu que va i ve entre la representació de la realitat, l’essencialització d’estructures naturals i els paisatges interiors. L’obra de berdalet juga amb l’equilibri entre el buit i el ple, la profunditat en el pla amb els mínims elements i les variacions del gest corporal segons les dimensions de l’obra.

La línia és l’element comú de la mostra: dibuixos naturalistes comparteixen l’espai expositiu amb traços gestuals que, autònoms i desvinculats d’una forma concreta, acaben creixent com estructures vegetals.


Ens agrada, no ho podem evitar....

+ info Berdalet aquí.
+ info Cacis aquí.