LOS POSTRES LOS TRAE RIOT


EAT MEAT
c/ alzina, 8 - barcelona


Fins el 27 d’octubre 2012

riot über alles– RAPING THE WHITE

RAPING THE WHITE és una mostra de collage i pintura dolorosament sintètiques, una ferida sobre blanc de l'artista riot über alles.

L’espai enclotat a gràcia eat meat torna a la càrrega per mostrar més llum tenyida de fosc, però realment no és una llum de capa fina, sinó pintura amb molta pàtina. Per aquesta ocasió s’acompanyen d'un combatiu, riot über alles. Tot un personatge arítmic, que es defineix més com a politoxicòman que com artista i fa coses perquè considera que no fer-les és pitjor i força més avorrit. Això se'n diu sinceritat i bona lletra. A mida que et fas gran, no fa falta donar més voltes. En el fons, algunes qüestions acaben per  transformar-se amb diàleg per a idiotes.

És il·lustrador, pintor, dissenyador gràfic i escriptor. Quasibé l’home orquestra. Ha publicat tres poemaris: El Plan Cáustico (2005), Hierro Lamido (2008) i Veritas Odium Parit (2010) i ara acaba de publicar Mussolina. Autor de varis contes ilustrats i nombrosos fanzines, ha col·laborat com il·lustrador en revistes Lateral, Quimera i el viejo topo, bonart i caldodecultivomgz.

A part de l’exposició, us recomanem els concerts i aportacions musicals esporàdiques que hi haurà.

+ info eat meat aquí.
+ info riot aquí.