RAI DES DEL BALCÓ

ALBALCONET
Passeig del born, 4 – barcelona
De 19:00 a 21:00 h.

fins 31 d'octubre 2012

Ens agrada que el Sr. rai escalé, tregui a passejar les obres, que les ubiqui a dalt un balcó o sobrevolin la ciutat. Almenys el sol donarà sentit a alguna que altra ànima i els guiris deixaran de fotografiar la sagrada família ni que sigui per error.

El balco.net és la galeria més petita de barcelona, i per la que hi passa més gent de totes. Es tracta d’una exposició plàstica i narrativa, cada dues setmanes un artista convidat fa un tast del seu treball plàstic instal·lant una peça al balco.net, complementant-ho  amb un esbós, un microrrelat  i un nanorrelat de la peça presentada.

El balcon.net es tracta d’un espai, poc convencional, però un espai. Poden mostrar el que fan,  a distància però amb presència. La web ens recopila tota la informació i ens permet veure l´historial i així com els pròxims artistes convidats.
És un projecte de llarg i intens recorregut amb la idea de recopilar creacions de diversos artistes plàstics i incitar-los també a la narració.
En grups de deu  exposicions es faran carpetes amb copies impreses d´alta qualitat del esbossos, nanorrelats i  microrrelats de tiratges limitats.

+ info balcon.net aquí.
+ info rai escalé aquí.