VÍDEO PROMOCIONAL KONVENTPUNTZERO 2012


VÍDEO PROMOCIONAL
23, 24 i 25 de juny
konventpuntzero'2012
cal rosal (berguedà)

Play Ground Visual Movement han estat els encarregats de realitzar el vídeo promocional de la setena edició de konventpuntzero’2012. El vídeo mostra el sentit de l’aprovació de les idees de cada individu a través de la fugida absoluta. Representat per l’actriu bagenca Mireia Cirera, el treball és carregat d’un alt nivell d’estètica visual i amb gran contingut i missatge.

Play Ground Visual Movement http://www.play-ground.tv és una productora audiovisual amb seu a Manresa. Constituïda l'any 2009 per en Marc Sellares i en Jaume Riba, Playground utilitza el vídeo per difondre idees, conceptes, productes i persones, siguin pròpies o externes, de caràcter personal o empresarial. Projectant les idees dels seus clients i buscant sempre el valor afegit de cada acció, Playground treballa amb marques de renom com Pirelli, Tous, Barcelona Moda Centre, Ferrer, Difusión i amb entitats socials com la Fundació Sant Pere Claver o el Centre de Formació Pràctica, entre d’altres.

Per a l'any 2012 Playground obre una finestra a a la creativitat audiovisual col·laborant en projectes com el Konvent.0 o Manrussionica, on projectarà les seves pròpies peces creatives aprofitant l'entorn professional en el que és mou. Playground es mou, canvia, s’adapta als nous temps, però sempre mantenint-se fidel al seu esperit inicial: agafar les idees, capgirar-les, pintar-les de colors i compartir-ne el resultat amb la resta del món.

La imparable actriu Mireia Cirera ha protagonitzat multitud de projectes especialment teatrals, els quals sempre han tingut un valor i contingut especial, ja sigui poètic com interpretatiu.

Llicenciada en art dramàtic per l’Institut del Teatre de Barcelona. És actriu, directora i professora de teatre. Sobre l’escenari, s’ha posat a les ordres de la direcció de Joan Maria Segura als espectacles Ciutat i Sóc una bruixa i ha participat a Blood Weedings, la versió anglesa de Bodas de sangre que la Companyia Annexe Theatre ha portat de gira per Escòcia i Irlanda sota la direcció de Paula Mcgee. També ha format part de la companyia Gog i Magog, i ha portat a escena com a directora el monòleg Rom amb Vodkaal teatre Artenbrut de Barcelona. Es membre de Parking Shakespeare i com a tal, ha participat als tres muntatges estrenats: L’amansiment de la fúria, La comèdia dels errors i Somni d’una nit d’estiu.