EMERGENTS

ESPAIS ESTABLIMENTS CAL ROSAL

del 16 al 30 de juny 2012

Dissabte dia 16 s’inaugura la primera edició del projecte Emergents inclòs dins dels actes de la setena edició de konventpuntzero 2012

Emergents és un acte reflex artístic de l’evolució del projecte. Amb l’afany de retroalimentar les inquietuds, enguany s’ha volgut donar una línia i un pes molt més representatiu als espais situats als establiments de la població, els quals acolliran propostes crítiques i contundents, provinents d’artistes barcelonins joves, creatius i amb la intenció d’interectuar entre la població i l’especte més restringiu de l’art.


Des d'Emergents s’ha apostat fermament per artistes poc reconeguts o que s’inicien dins d’aquest món i que no tenen medis ni opció a espais on expressar-se.


D’aquesta manera es podrà trobar des d’una biblioteca instal·lada a un centre de massatges, fins a un vídeo gravat als boscos de la comarca on alguns caçadors són caçats als vedats dels boscos berguedans.


Emergents està dirigit per les dues joves artistes berguedanes Jenni i Sheila Moreno, les quals han treballat acuradament per tal de mesclar art i població.

Els projectes es podran visitar als horaris d’atenció al públic establerts pels mateixos establiments.


+ info aquí.