stefan cools i l'eco

fundació setba
plaça reial, 10
barcelona

fins 29 de juny 2012


l'artista holandès stefan cools mostrarà que gira en torn de les sinèrgies i relacions entre l'home i la natura.

Des de temps pagans les gents han entès que la sexualitat era el més bàsic per viure, la importància de tot radicava en la fertilitat de l'home, el seu bestiar i els seus cultius.

En les religions dels pobles primitius agrícoles es percep la fecunditat com a part important de la vida, així les religions estan orientades principalment a garantir la fertilitat en totes les coses, i els vestigis d'aquestes creences han sobreviscut en la memòria popular fins a l'actualitat.


En aquesta exposició amb un gran nombre d'obres sobre paper, objectes i instal·lacions, cools busca les reminiscències d'aquesta estreta relació amb la naturalesa, en la societat actual. Vol descobrir els paral·lelismes entre els actes creatius de l'home i la naturalesa.

Una part de l'exposició és la pel·lícula ‘stefan cools: l'artista’.

El documental interpel·la a l'artista sobre la percepció de l'art, la vida i també les motivacions i preocupacions que inspiren el seu impressionant i original treball, i analitza els pensaments més profunds d'aquest jove autor holandès, amb un caràcter extraordinàriament creatiu i positiu.

+ info stefan
+ info setba