músics electrònics

manrusionica busca artistes electrònics.

El dia 30 de juny torna a manresa el festival nascut a mitjans de l’any passat basat en el foment de la cultura electrònica en tots els seus estils i besants. Aquest any, i veient la bona rebuda en la seva primera edició, es vol donar la oportunitat a tots aquells artistes, que a part de fer la feina ben feta en el directe, la realitzen dia a dia en els seus estudis de producció.

La idea neix arrel de seguir l’objectiu d’acostar la música electrònica a tot tipus de públic, el que crea la necessitat de poder fer una representació d’un ventall de diferents estils, i de la forma que més agrada a la gent de manrusionica, promocionant el producte de casa nostra. Principiants, amateurs o inclús professionals poden participar i formar part de la mostra, mitjançant l’aportació de produccions que us agradin i tingueu ganes de promocionar i fer sonar en públic.

Les bases en que es fonamenta la idea d’aquest any en l’edició d’aquesta recopilació musical segueixen el mateix concepte que el propi festival, ja que ningú té dret a cap benefici material, la distribució és totalment gratuïta. Manrusionica té present, que els artistes convidats que van col·laborar en la passada edició van quedar molt contents amb els resultats obtinguts, i per això aquest any l'organització té ganes de fer coses noves.

Pels interessats, únicament us heu de posar en contacte amb l’organització del festival a través de musicadia@manrusionica.com i ells us explicaran la idea plantejada per portar aquesta recopilació endavant.

+ info aquí.