moltes raons de pes


manresa
diversos espais

La gent de raons de pes, proposen una molt bona ocasió per disfrutar de música de qualitat.

dijous 10de maig 2012– sala vintage – 23:00 h

ferran palau- Presentació oficial a manresa de ‘l’aigua del rierol’. Provinent del grupanímic, palau mostra el seu primer disc en solitari, envoltat dels seus quadres,una part de la seva vena artística queencara no s’ha pogut assaborir a la ciutat.


dissabte 12de maig 2012 – el vermell – 00:00 h

las buenasnoches. Procedents de sevilla, un dels grups que més donarà a parlar en els propers anys. Música d’arrels populars on es reinterpreten sons de diverses tradicions – folk fronterer, blues, copla, klezmer o chacarera- amb una sonoritat i posada en escena pròpia, i una temàtica que oscil.la entre la narració poètica i la suggerent creació de paisatges sonors. Lletres que semblen fetes per un nen doctorat en psicologia. Innocència i introspecció al servei de l’emoció.


divendres 18de maig 2012 – la peixera – 00:00 h

l’hereu escampa. Dos nois que van vivint el dia a dia. Acabats d’arribar d’una gira per tota la península, desembarquen pocs dies abans de la seva estrena al primavera sound. A vic la gent puja a cridar amb el grup i es tiren de l’escenari. Molta energia, angoixa i ganes de passar-ho bé, tot a l’hora.

+ info aquí.