lepidíssim

issim
c/ castell, 38
solsona

fins el 3 de setembre de 2011

lepidop 3

La transformació, la metamorfosi, el canvi, és una de les característiques de l'acte creatiu, com el paper en blanc que pot tenyir-se de traços enèrgics, el metall fred transformar-se en delicades joies i el teixit cru en transparents crisàlides.

lepidop3és el nom que hem triat per aquesta capacitat de transformació dels lepidòpters des de la visió de 3 creadores:

cris gimenez, ens presenta les seves joies d'autor, on podem contemplar amb la passió d'un col·leccionista, el gravat sobre plata de delicades fulles, la gestació de fils que es transformen en capolls, pètals transparents, joies alades que s'expandeixen.

elisabet salat, ens presenta el seu treball pictòric nascut dels fragments, de la conjunció de parts que fan un tot. Papers orientats translúcids que es tenyeixen de color, com les flors, papallones en ple vol i traços enèrgics que ens fan pensar en aquest anar i venir migratori.

eva soto, mitjançant l’ús de sedes, transparències i volums, transforma els teixits en estats de gestació, en flors i larves. Vestits que passen a ser magatzems tèxtils on els fils, els cordills i les organces combinen la puresa del blanc amb l'energia del color.


+ info aquí.