portades noves portades de sempre

la font de balç

casserres (prop gironella)

fins finals agost 2011

ruben torres (berga) presenta exposició de portades de discos

vint portades que m'han fet gastar el llapis...

La nova exposició que es presenta a la font del balç està realitzada per ruben torres i es tracta d'un especial i personal recull de portades de discos d'alguns grups de música que l’autor ha versionat i interpretat “a la seva manera”, en l'intent de fer un petit i personal homenatge a aquests discos que tant ha escoltat i que musicalment l'han acompanyat durant molts moments.

torres explica que li ha resultat inevitable no parar l'atenció a la imatge gràfica d'aquests discos plens de detalls, ja que, confessa ser molt observador. "Així que he agafat el llapis i amb el meu traç 'desdibuixat' he donat forma a aquest detalls... i a través de l'aquarel·la líquida i també de la tècnica digital els hi he donat color."

Podria dir, doncs, que són les portades de discos que li hauria agradat tenir l'honor de fer i així haver tingut l'oportunitat de buscar bones idees, com ho han pogut fer els autors de les portades originals.

...i ara necessito un llapis nou.”

ruben torres, dissenyador i il·lustrador gràfic, és un artista jove, amb molta voluntat, empenta i amb una personalitat que transmet de forma especial als seus treballs. Format en disseny gràfic i il·lustració a l’escola d’arts gironella/manresa. Ha dissenyat diversos treballs a la comarca del berguedà, així com pintat algun mural com el que es pot veure a la sala infantil de la biblioteca de berga. També “la caputxeta vermella en rodolins” es converteix en el seu primer llibre autoeditat.

L’exposició es podrà veure fins a finals d’agost i és comissariada per moviment punt zero dins del projecte art de poques flors.