mireia ferran i eva soto a l'aparador

espai d'art al carrer
aparador plaça del carme
seu d'urgell

fins el 16 de desembre 2010

dones amb D de contundència.

Amb el títol violència de gènere, mireia ferran i eva soto, omplen l’aparador de la seu d’urgell.
mireia ferran (berga) és una fotògrafa amateur. Les seves obres sedueixen per la carència de detalls i per la implicació amb els projectes personals, que produeix poca obra, però sempre sap escollir la imatge que colpejarà als seus seguidors, cada vegada més nombrosos.
A l'aparador podrem veure dues obres: La crucificació de la dona i “Habitació 312”
Es guanyadora d'importants premis: en dues ocasions el primer premi fundació “caixa Terrassa, primer premi de “Caminos de hierro” de la Fundacion ferrocarriles españoles i accèssit al certamen Agua Fundación Mondariz (Pontevedra).

eva soto (manresa) prové del món de les belles arts. Sòcia d'una de les botigues amb més pes artístic de manresa de nom 28 m2 i amb la marca de roba pròpia ECO. Les seves fonts més directes són les que conviuen amb els sentits i les sensacions, i es deixen captivar per l'essència dels espais dotant-los de singular bellesa.
L’exposició s’acompanya d’un poema de l’artista casserrenc josep grifoll.
La mostra és una activitat conjunta entre movimentpuntzero, l’espai d’art al carrer l’aparador i el departament d'atenció a la dona, i acompanyarà els diferents actes que es realitzaran a la seu d'urgell entorn a la violència de gènere.