des/educant can felipa

can felipa, l’escola miralletes i l’institut sant josep de calassanç

barcelona


fins 29 de gener del 2011

confluències per a la des/educació

Alguns itineraris de col·laboració i desbordament entre institucions d’art i d’educació
Es tracta d’una exposició col·lectiva que recull els diferents processos de treball cooperatiu entre institucions artístiques i educatives que ha tingut lloc al 2010 en el marc del projecte trans_art_laboratori/context educatiu.

A l’Escola Miralletes i a l’Institut Sant Josep de Calassanç del Districte de Sant Martí es pot visitar part del projecte a propòsit de nosaltres i el lloc on som, desenvolupat pels mestres i alumnes dels dos centres educatius en col·laboració amb el col·lectiu artístic sinapsis. Una altra part d’aquest projecte es presenta a Can Felipa, en diàleg amb els treballs que, sota el lema de la Deseducació, han estat seleccionats a la Convocatòria 2010, en la modalitat d’Obra (Jordi Erola, Antonio Gagliano, Genderhacker, Mintegi i Eulàlia Rovira Solanas) i en la modalitat de Projecte artístic en context educatiu (col·lectiu Artistas Salchichas: Maria Camila Sanjinés i Manel Quintana).
Confluències per a la des/educació és també un espai de trobada destinat a obrir interrogants, a posar en valor l’heterogeneïtat en les formes d’entendre la relació entre art i educació. Una proposta que amplia l’acció pedagògica a altres àmbits per qüestionar les limitacions de la pròpia pràctica, que des/educa per aprendre a construir altres contextos de col·laboració.
+ info aquí: